Bob de webbouwer bouwt en verbetert websites 040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

Training “Werken met WordPress”

als je al een website hebt en daar meer mee wilt kunnen

€ 225,00

eenmalig, exclusief BTW

 • 2 uur lang 1 op 1 training met Bob
 • Welke onderdelen vind je in het WordPress admin menu
 • Wat zijn plugins en widgets, en wat kun je ermee
 • Hoe bewerk je pagina’s en blogberichten, en hoe voeg je nieuwe toe
 • Hoe bewerk je teksten en afbeeldingen, en hoe voeg je nieuwe toe
 • Hoe kun je kleuren, lettertype, randen, animaties enzovoorts aanpassen
 • Hoe werkt het met updates en backups
 • Hoe zorg je ervoor dat je website goed scoort in Google
 • Als je kiest voor het BobMaat website pakket krijg je € 75,00 korting 

Training “Website bouwen met WordPress”

als je nog geen website hebt en wilt leren hoe je deze zelf kan bouwen

€ 375,00

eenmalig, exclusief BTW

 • 4 uur lang 1 op 1 training met Bob
 • Alles in de “Werken met WordPress” training
 • Uitzoeken en instellen van een thema en page builder
 • Basis instellingen van WordPress in orde maken
 • Instellen van je standaard huisstijl kleuren, standaard lettertypes etc
 • Instellen van je header met je logo, menu, contactgegevens, social media etc
 • Instellen van je footer met adresgegevens, google maps kaartje etc
 • Hoe maak je een mooie layout met kolommen, achtergronden enzovoorts
 • Deze training is standaard inbegrepen bij het Doe Het Zelf website pakket

Heb je al een WordPress website, maar is het toch moeilijker dan je dacht?

“Met WordPress kun je heel gemakkelijk zelf alles op je website aanpassen!” werd er tegen je gezegd. Dus je hebt een WordPress website laten bouwen. Hartstikke mooi geworden!
Maar nu wil je eigenlijk zelf wel een stukje tekst aanpassen. Of je hebt net een geweldige foto gekregen die je op de website wilt zetten. Of je hebt groot nieuws dat echt gedeeld moet worden op je site. Maar hoe doe je dat nou allemaal? Geen idee! 

Je hebt al tig video’s bekeken op YouTube, allerlei artikelen gelezen maar je komt er gewoon niet uit. Of misschien heb je al wel uitgevogeld hoe je die ene afbeelding kon aanpassen, maar nu staat alles helemaal door de war 🙁  Nog even en die computer vliegt echt het raam uit hoor! En dan krijg je ook nog allerlei melding over updates, en dat je website niet veilig is… HELP!!!

Geen nood, ik kan je helpen 🙂 Tijdens mijn training “Werken met WordPress” leer je in 2 uur tijd alle ins & outs van WordPress. Ik ga met jou achter de computer zitten en we gaan direct aan de slag op jouw eigen website. We lopen samen het hele WordPress admin menu door zodat je eindelijk snapt waar dat allemaal voor dient en waar je alles kunt instellen, waar je de teksten in je sidebar en footer kunt aanpassen, waar je de pagina’s op je website vindt en hoe je deze kan bewerken, hoe je een blogbericht schrijft, hoe je extra functies toevoegt aan je website met plugins (zoals een contactformulier of social media knoppen) en natuurlijk hoe je de teksten en afbeeldingen op je pagina’s kunt aanpassen. Ik sta 2 uur lang volledig tot jouw beschikking en je kunt me alles vragen wat je maar wilt!  

Wil je zelf je website bouwen, maar lukt het niet alleen?

Jij bent wat avontuurlijker ingesteld en wilt zelf je website bouwen. Bij het hostingbedrijf kon je WordPress automatisch installeren met 1 druk op de knop, dat was makkelijk!

Je hebt inmiddels een mooi thema gevonden en gedownload, maar toen je dat geactiveerd had leek jouw website totaal niet op die prachtige demo… En hoe kun je jouw logo toevoegen? Waar kun je de kleuren aanpassen aan jouw huisstijl? En hoe voeg je je eigen teksten en afbeeldingen in? Om maar te zwijgen van kolommen, achtergronden etcetera.
Daarnaast wil je natuurlijk ook je mailadres en telefoonnummer bovenin, en een contactformulier, en een Google Maps kaartje… en oh ja, over Google gesproken, je nieuwe site moet natuurlijk wel goed vindbaar zijn! En dan lees je ook nog van alles over updates, hackers…. phoe, wat komt er een hoop kijken bij het bouwen van een website zeg 🙁 

Kop op, je kunt het best 🙂 Je hebt alleen wat hulp nodig; iemand die je een duwtje in de goede richting geeft. Iemand die even samen met jou achter de computer gaat zitten en rustig alles met je doorloopt, van de instellingen in het admin menu tot welk thema je het beste kunt gebruiken en welke page builder je moet hebben, je uitlegt waar je je logo kan aanpassen en je dat vervolgens zelf laat doen, iemand die je vertelt hoe je een pagina verdeelt in meerdere kolommen of juist hoe je zo’n achtergrondafbeelding over de gehele breedte van het scherm maakt met een knop daarin enzovoorts. 

Goed nieuws, die persoon heb je gevonden! Als je mijn training “Website Bouwen met WordPress” volgt ga ik 4 uur lang met je achter de computer zitten tijdens een 1 op 1 training,
waarbij we direct aan de slag gaan met jouw eigen website. Aan het einde van die training heeft WordPress geen geheimen meer voor jou, heb je een prachtige header en footer met je eigen logo en contactgegevens, zijn je kleuren aangepast aan je huisstijl en zelfs je eerste pagina is al een heel eind af – inclusief meerdere kolommen en rijen (blokken), schitterende achtergronden en afbeeldingen, een knop om contact op te nemen enzovoorts! 

Wil je dat ik WordPress, een goed thema en een goede page builder voor je installeer, alles goed instel (inclusief enkele essentiele plugins die je helpen met je SEO, backups en beveiliging) en wil je na de training gewoon even kunnen mailen als je nog vragen hebt? Kies dan voor mijn Doe Het Zelf website pakket!

Waarom kiezen voor Bob?

 • Meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites
 • Allround website expert : WordPress, usability, SEO, HTML, CSS enzovoorts
 • Ruime ervaring met o.a. Divi, Elementor, Brizy, Oxygen, Avada enzovoorts
 • Goed bereikbaar en uitstekende support 
 • Betaalbare prijzen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis Bob de webbouwerBob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer 😉

Ik bouwde al in 2003 mijn eerste website, en heb in de loop der jaren enorm veel geleerd over alles wat met websites te maken heeft. 

Die kennis zet ik graag in om jou te helpen met het bouwen van jouw website!

 

En wat vinden Bobs klanten ervan?

star

Met Bob de Webbouwer kijken wij terug op een zeer productief jaar. Hij ontwikkelde voor ons kantoor 3 wordpress websites.  Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft Bob prima gebouwd aan de uitstraling van ons kantoor. Hij heeft ons prima wegwijs gemaakt in de werking van WordPress en het zo wel makkelijk gemaakt om zelf content online te kunnen zetten. Prima werk Marcel we zijn er blij mee. Jaap Budding

star

Marcel, Bob de Webbouwer, is nu al een aantal jaren mijn eerste aanspreekpunt voor als er issues zijn met mijn sites. Hij is op elk schappelijk tijdstip bereikbaar, pakt het heel snel op. Is redelijk in wat vraagt voor zijn inspanningen en heeft voor mij eigenlijk nog nooit iets niet kunnen oplossen. En tegelijkertijd word ik dankzij zijn uitleg en hulp steeds zelfstandiger.Top ontwikkelaar, fijn mens om mee te werken. Gijs Palsrok

star

Bob de Webbouwer is zeer professioneel en goed in zijn werk: snel, deskundig, (klant)vriendelijk en proactief. Ons bedrijf maakt al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Bob de Webbouwer. Jessica Niezen

WordPress verstuurt geen e-mail

Gratis website tips ontvangen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van interessante artikelen, kortingsacties van populaire plugins en andere dingen om je website nog beter te maken? Laat dan hieronder je e-mail adres achter!

Gelukt! Controleer je inbox even voor de bevestigingslink.