Bob de webbouwer bouwt en verbetert websites 040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

Training “Werken met WordPress”

Heb je WordPress al geïnstalleerd en een thema / page builder uitgezocht, maar kom je er zelf niet uit of wil je zeker weten dat je alle geheimen van WordPress kent? Boek dan Bobs “Werken met WordPress” training!

Tijdens een 2 uur durende 1 op 1 training gaat Bob de webbouwer samen met jou achter de computer zitten waarbij alle ins en outs van WordPress en de door jou gekozen page builder behandeld worden:

 • Hoe werkt het inloggen en instellen van WordPress
 • Hoe maak je een mooie layout met verschillende blokken en kolommen
 • Hoe plaats je teksten en afbeeldingen op je pagina
 • Welke elementen zitten er allemaal in je page builder
 • Hoe kun je kleuren aanpassen, schaduw, randen en animaties toevoegen enzovoorts
 • Hoe maak je een blog
 • Hoe werkt het met updates en backups
 • Hoe zorg je ervoor dat je website goed scoort in Google
 • Enzovoorts

Na deze training weet je precies hoe je een professionele website in WordPress kunt maken en onderhouden, en als we nog wat tijd over hebben kunnen we zelfs al een begin maken met je nieuwe website!

Deze training vindt plaatst op Bobs kantoor in Waalre (vlakbij Eindhoven), maar kan eventueel ook op afstand gegeven worden waarbij Bob live meekijkt op jouw scherm.

De kosten voor Bobs “Werken met WordPress” training bedragen € 225,00 exclusief BTW.
Als je kiest voor het BobMaat website pakket krijg je € 75,00 korting op deze training.

Heb je WordPress, een thema en een page builder nog niet geïnstalleerd? Dan is Bobs Doe Het Zelf website pakket waarschijnlijk een betere keuze.

Waarom kiezen voor Bob?

 • Meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites
 • Allround website expert : WordPress, usability, SEO, HTML, CSS enzovoorts
 • Ruime ervaring met o.a. Divi, Elementor, Brizy, Oxygen, Avada enzovoorts
 • Goed bereikbaar en uitstekende support 
 • Betaalbare prijzen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis Bob de webbouwerBob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer 😉

Ik bouwde al in 2003 mijn eerste website, en heb in de loop der jaren enorm veel geleerd over alles wat met websites te maken heeft. 

Die kennis zet ik graag in om jou te helpen met het bouwen van jouw website!

 

En wat vinden Bobs klanten ervan?

star

Met Bob de Webbouwer kijken wij terug op een zeer productief jaar. Hij ontwikkelde voor ons kantoor 3 wordpress websites.  Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft Bob prima gebouwd aan de uitstraling van ons kantoor. Hij heeft ons prima wegwijs gemaakt in de werking van WordPress en het zo wel makkelijk gemaakt om zelf content online te kunnen zetten. Prima werk Marcel we zijn er blij mee. Jaap Budding

star

Marcel, Bob de Webbouwer, is nu al een aantal jaren mijn eerste aanspreekpunt voor als er issues zijn met mijn sites. Hij is op elk schappelijk tijdstip bereikbaar, pakt het heel snel op. Is redelijk in wat vraagt voor zijn inspanningen en heeft voor mij eigenlijk nog nooit iets niet kunnen oplossen. En tegelijkertijd word ik dankzij zijn uitleg en hulp steeds zelfstandiger.Top ontwikkelaar, fijn mens om mee te werken. Gijs Palsrok

star

Bob de Webbouwer is zeer professioneel en goed in zijn werk: snel, deskundig, (klant)vriendelijk en proactief. Ons bedrijf maakt al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Bob de Webbouwer. Jessica Niezen