Home » Contact met Bob

Contact met Bob

Wil je me inhuren om (eventueel samen met jou) een website voor je te bouwen, je website te verbeteren of een workshop, gastcollege of lezing te geven?

Neem dan gerust contact op met mij via telefoonnummer 040 848 80 69 of per e-mail bob@bobdewebbouwer.com.
Je kunt ook gebruik van maken van het contactformulier hieronder.

Contactformulier

Je naam

Je telefoonnummer

Je e-mail adres

Ik wil Bob inhuren voor:

Eventuele opmerkingen

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis is Bob de webbouwer

Bob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer 😉

Ik bouwde in 2003 mijn eerste website, niet gehinderd door enige voorkennis want alles wat ik weet over webdesign heb ik geleerd door het lezen van vele boeken en informatie op internet. Zo heb ik in de loop der jaren enorm veel geleerd over HTML, CSS, SEO (zoekmachine optimalisatie), usability (gebruiksvriendelijkheid van websites), conversie optimalisatie en nog veel meer.

Deze kennis heb ik in eerste instantie alleen toegepast op eigen websites, maar sinds enkele jaren bouw en verbeter ik ook websites voor bedrijven, verenigingen en andere klanten. Daarnaast deel ik mijn kennis op mijn blog; ik heb zelf immers ook veel van die kennis verkregen door het lezen van artikelen op internet.

 

Bedrijfsgegevens

Bob de webbouwer
Van Dijklaan 17P
5581 WG Waalre

Bankrelatie : Rabobank, NL49RABO0103709924
Kamer van Koophandel : 17155648
BTW nummer : 142864985B01